Scheiden zonder advocaat - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

Uw scheiding goed regelen in Laren

Heeft u besloten te gaan scheiden? Dan wilt u uw scheiding natuurlijk tot in de puntjes geregeld hebben. In de eerste plaats voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij de scheiding voorop. En daarnaast niet alleen op juridisch gebied, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over de financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

 

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

U wilt er tevens zeker van zijn dat u hierover met elkaar de juiste afspraken maakt, afspraken die in de praktijk ook echt werken. En die fiscaal gezien voor geen problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het voor u belangrijk dat er tijdens het proces ook aandacht aan de emoties besteed wordt. Dit alles vindt u bij de Scheidingsplanner Laren onder één dak. Wij hebben bezoeklocaties in BilthovenHilversumHuizenNaarden en Soest.

Handig overzicht verschil advocaat, mediator en Scheidingsplanner

Scheiding aanvragen - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

U heeft de knoop doorgehakt, u gaat scheiden. U heeft waarschijnlijk tal van vragen. Wat wil ik? Wat moet ik allemaal gaan regelen? En wie kan mij helpen en adviseren? Wij merken dat deze laatste vraag scheidende mensen veel keuzestress geeft. Daarom hebben we een overzicht gemaakt om de onderlinge verschillen tussen een advocaat, mediator en Scheidingsplanner inzichtelijk te maken. U kunt het overzicht hier gratis downloaden.

Waarom de Scheidingsplanner Laren?

Eveline Minkes | de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiDe Scheidingsplanner Hilversum is uw scheidingsspecialist voor de regio Laren. Sinds 2007 helpen wij scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Bij ons worden alle onderwerpen die op een scheiding betrekking hebben besproken. Onderwerpen zoals het ouderschapsplan, alimentatie, eigen woning, uw pensioen, ook bij een eigen onderneming. Daarbij hebben wij alle kennis zelf in huis. Wij gaan dus vele stappen verder dan een advocaat of mediator. En dat maakt nou net het verschil.

• Totaaloplossing voor elke scheiding
• Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past
• Mediation in combinatie met alle financiële, fiscale en juridische kennis
• Alle kennis zelf in huis, dus geen vertragende factoren én kostenbesparing
• Ook als u uw scheiding apart wilt regelen, wij behartigen dan alleen uw belangen

Lees meer over ‘Waarom de Scheidingsplanner’

Gratis kennismaken met de Scheidingsplanner Laren

Wilt u weten wat wij als specialist in de regio Laren voor u kunnen betekenen? En wilt u weten of onze aanpak bij u past? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 035 – 692 16 69 of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar hilversum@scheidingsplanner.nl.