Uw scheiding goed geregeld - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

Uw scheiding succesvol regelen in Soest

Succesvol scheiden in de regio Soest en omstreken · Ruim 10 jaar ervaring · Hoge Klantwaardering (8,9) · Mediation · Apart scheiden · Financieel & Juridisch Advies · Ouderschapsplan · Vrijblijvend Gesprek


Bezoeklocatie Soest
(alleen op afspraak)

De bezoeklocatie is gevestigd aan de Oostergracht 13-15 in SoestOostergracht 13-15
Soest Netwerkt Flexplekken
3763 LX Soest
Telefoon: 035-692 16 69
E-mail: soest@scheidingsplanner.nl

 


Sinds 2007 al ruim 350 scheidingen tot een succesvol einde gebracht

Als u gaat scheiden, dan wilt u uw scheiding vanzelfsprekend goed geregeld hebben. Ten eerste voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij een scheiding voorop. En verder niet alleen op juridisch gebied, maar vooral juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over de financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

U wilt er tevens zeker van zijn dat u met elkaar de juiste afspraken maakt, afspraken die in de praktijk ook echt werken. En die fiscaal gezien voor geen problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het belangrijk dat er in het proces ook aandacht aan de emoties wordt besteed. Dit alles vindt u bij de Scheidingsplanner Soest onder één dak.


Waarom de Scheidingsplanner Soest

De Scheidingsplanner Soest helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Wij zijn er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij alle kennis en kunde zelf in huis.

Onze kernwaarden:

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Met financieel en fiscaal advies
  • Oog voor de emoties
  • Oplossings- en toekomstgericht
  • Informele wijze en heldere taal
  • Inclusief juridische afwikkeling
  • Aandacht en hoge snelheid van handelen
  • Zorgvuldigheid en oog voor details
  • Uitstekende kwaliteit voor een concurrerend tarief

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding of verbreking samenleving op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. De Scheidingsplanner Soest biedt u één loket, één aanspreekpunt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor, wij wikkelen ook alles juridisch voor u af.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 035 – 692 16 69 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Routebeschrijving locatie Soest

De bezoeklocatie Soest van de Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest is gevestigd  in het pand van Soest Netwerkt Flexplekken. De locatie ligt aan de  buitenrand van Soest en is goed bereikbaar met  eigen vervoer. Er is genoeg parkeergelegenheid op het parkeerdek van het pand.  Via de N221 is er een goede verbinding met de rijksweg A1, A27 en A28. De locatie is nabij bushaltes en treinstation gelegen, waardoor het makkelijk per openbaar vervoer te bereiken is.Vanaf station Soest Zuid is er een regelmatig een busverbinding met bushalte Belvedereweg. Vanaf deze bushalte is het nog ongeveer 4 minuten lopen naar onze locatie aan de Oostergracht.

Lees verder