Waarom de Scheidingsplanner?

Waarom de Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest?

Een scheiding is meer dan alleen het juridisch afwikkelen van zaken. Er spelen behoorlijk wat aandachtsgebieden waarover u afspraken moet maken, zoals:

• Het regelen van de alimentatie
• Het ouderschapsplan voor de kinderen
• Beslissing nemen over de woning
• Voldoen aan de fiscale regels

Een groot deel van de echtscheiding betreft het financiële vraagstuk. En dat is nou net ónze expertise. De financiën bepalen voor 80% uw nieuwe toekomst. Een onderzoek geeft aan dat veel mensen kampen met de financiële gevolgen van een scheiding. Dat komt omdat maar liefst één op de twee Nederlanders niet precies weet hoe ze een scheiding moeten aanpakken.

En toch probeert 63 procent van de respondenten zelf zijn financiële zaken af te handelen. Van de groep die geen financieel specialist heeft ingeschakeld, heeft 80 procent daar spijt van.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de cijfers. Onder die financiële gegevens zitten emoties, belangen, wensen en doelstellingen. En we doen ons werk niet goed als we daar allemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële vraagstuk oplossen. Er komt ook een stuk mediation voor aan te pas.

Fiscaal
Alimentatie
Pensioenen
Kinderen
Huis en Hypotheek
Juridisch
Mediation
Financieel

Waaruit bestaat uw scheiding?

Ons vakmanschap

De Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Wij staan voor vakmanschap, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit.

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst

Eveline Minkes | de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiHet unieke van de Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest is dat alle onderwerpen bij ons aan bod komen en bovenal dat wij alle expertise écht zelf in huis hebben om uw scheiding te regelen. Dat zeggen vele andere bemiddelaars ons niet na. Omdat wij financieel planners zijn, ligt ons kennisgebied op zo’n 80% van alle financiële aandachtsgebieden van een echtscheiding. Voor het overige hele specifieke percentage van 20 procent, werken wij nauw samen met specialisten als notarissen en pensioendeskundigen. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is Eveline tot slot tevens een mediator die een door het MfN (voorheen NMI) geaccordeerde opleiding tot mediator heeft gevolgd en de kennistoets met goed gevolg heeft afgelegd. De emoties en het samen tot oplossingen komen is dus ook gewaarborgd in onze begeleiding.

Grootste verschillen tussen mediator, advocaat en Scheidingsplanner

Voor uw gemak hebben we het overzicht met de grootste verschillen, opgesteld door de National AdviesBalie (echtscheidings-wijzer.nl), overgenomen en aangevuld met de werkwijze van de Scheidingsplanner.

Grootste verschillen advocaat, mediator en Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't Gooi

Ons team

In ons team zitten naast financiële experts en een mediator ook een hypotheekadviseur en een advocate, zodat wij u ook op deze gebieden uitstekend kunnen adviseren. Door onze achtergrond zijn wij ook dé specialist voor ondernemers. Omdat wij daarnaast Register Belastingadviseur zijn, hebben wij ook alle fiscale kennis in huis. Niet onbelangrijk want de fiscale gevolgen van een echtscheiding worden vaak onderschat, de Belastingdienst gaat hier de komende jaren extra op letten.

Totaaloplossing voor elke scheiding

Onze aanpak is gericht op uw belangen en uw toekomst. Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding, zodat wij u op basis van uw wensen zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen helpen in het scheidingsproces. U kiest zelf de aanpak die bij u past. Hierbij kijken wij samen met u naar uw specifieke situatie en maken we voor u een persoonlijk plan. Zijn er bij uw scheiding kinderen betrokken, dan staat een goed ouderschapsplan met afspraken die in de praktijk ook echt werken voorop. Wij nemen u letterlijk alles uit handen, alles wordt in heldere en begrijpelijke taal met u besproken. Hiermee kunnen wij u ontzorgen en bieden wij u duidelijkheid en rust. Zodat u later kunt zeggen: we hebben het allemaal goed geregeld.

Onze vereniging

Wij zijn een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.

Scheiden is vaak een teleurstellende, hectische gebeurtenis. Er spelen onzekerheden en emoties. Wij hebben daar begrip voor en houden daar rekening mee. Wij proberen de emoties te relativeren in plaats van te laten escaleren. Het is ons vak om op een professionele manier naar uw situatie te kijken en problemen te voorkomen. Wij werken samen met u aan een nieuw financieel toekomstperspectief.

Meer informatie en alle Scheidingsplanner in Nederland vindt u op www.scheidingsplanner.nl 

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje van de Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - SoestWilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”.

In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. Zo weet u precies wat belangrijk is in deze hectische periode.

Vraag het boekje nu aan

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 035 – 692 16 69 of vul hieronder uw gegevens in, wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest

Scheiden in Hilversum, Bilthoven, Soest, Naarden, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Muiderberg, Baarn, Muiden, Weesp, Eemnes, Hilversumse Meent, Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Oud-Loosdrecht, Nieuw Loosdrecht, Hollandsche Rading en Nederhorst den Berg.

Volg ons op

Facebook
LinkedIn
Google+
YouTube

Meer weten?

Bel 035-692 16 69 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.