Vraag ons gratis scheidingsboekje aan - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Waarom de Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest – Huizen – Naarden?

Een scheiding is meer dan alleen het juridisch afwikkelen van zaken. Er spelen behoorlijk wat aandachtsgebieden waarover u afspraken moet maken. Een groot deel van de echtscheiding betreft het financiële vraagstuk. Logisch, want de financiën bepalen voor 80% uw nieuwe toekomst. En dat is nou net ónze expertise.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de cijfers. Onder die financiële gegevens zitten emoties, belangen, wensen en doelstellingen. En we doen ons werk niet goed als we daar allemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële vraagstuk oplossen. Daarom hebben we tijdens het scheidingstraject ook oog voor de emoties die bij u meespelen.

Wij maken ons sterk om de vechtscheiding uit te bannen en in plaats daarvan te streven naar constructief overleg en een passende verwerking van een scheiding voor iedereen. Zodat u als partners uit elkaar gaat en als ouders een goede relatie kunt behouden, voor uzelf én voor de kinderen.


Ons vakmanschap

De Scheidingsplanner helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Inmiddels hebben wij ruim 350 scheidingen tot een goed einde gebracht waarvoor wij een hoge klantwaardering hebben ontvangen. Klanten waarderen ons voor ons vakmanschap, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit.

Het unieke van de Scheidingsplanner is dat alle onderwerpen bij ons aan bod komen. Bovendien hebben wij alle expertise écht zelf in huis om uw scheiding te regelen. Dat bespaart u tijd én kosten. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is Eveline tevens een mediator die een door het MfN geaccordeerde opleiding heeft gevolgd en de kennistoets met goed gevolg heeft afgelegd. De emoties en het samen tot oplossingen komen is dus ook gewaarborgd in onze begeleiding.


Onze werkwijze: het Scheidingsplan®

De Scheidingsplanner heeft een unieke methode ontwikkeld, het Scheidingsplan®. Het Scheidingsplan® is een allesomvattend plan betreffende uw scheiding. Het is uw persoonlijke plan en uw voorbereiding op een nieuwe start, uw toekomst na de scheiding. Het geeft u helder inzicht in uw situatie en de te nemen stappen. Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek maken wij graag voor u inzichtelijk hoe dit plan voor u gaat werken.


Handig overzicht scheidingsprofessionals

Bent u benieuwd hoe wij ons onderscheiden van andere scheidingsprofessionals? Voor uw gemak hebben we alle onderlinge verschillen tussen een mediator, advocaat en Scheidingsplanner in een handig overzicht duidelijk in kaart gebracht. In het overzicht ziet u wat de diverse scheidingsprofessionals voor u doen, wat hun doelen zijn en hoe er wordt omgegaan met de belangen van de kinderen.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 035 – 692 16 69 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wist u dat…

Uit een onderzoek is gebleken dat veel mensen kampen met de financiële gevolgen van een scheiding. Dat komt omdat maar liefst een op de twee Nederlanders niet precies weet hoe ze een scheiding moeten aanpakken. En toch heeft 63 procent van de ondervraagden geprobeerd zelf zijn financiële zaken af te handelen. Van de groep die geen financieel specialist heeft ingeschakeld, heeft 80 procent daar spijt van. Zij hebben vooral informatie gemist en verkeerde afspraken gemaakt. Andersom vindt 90 procent van de groep die wel de hulp van een financieel specialist heeft ingeroepen, dat altijd bij een scheiding aan te raden.

Vereniging de Scheidingsplanner

De Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest – Huizen – Naarden is lid van een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.

Meer informatie en alle Scheidingsplanners in Nederland vindt u op www.scheidingsplanner.nl 


Waarom een scheidingsplan?

Kwaliteit verzekerd

Ben achteraf nog steeds heel blij, dat ik het op deze manier heb aangepakt, heb me in deze moeilijke tijd gesteund gevoeld, en ik zou gezien mijn ervaring dit aan iedereen aanraden. Heb er ook heel veel van geleerd, inderdaad ”de totaaloplossing voor elke scheiding”.

 Lees meer ervaringen