Ons team

evelineWat je verhaal ook is, ik heb altijd de aanpak die bij je past.

Geen scheiding is hetzelfde. Per situatie verschillen de belangen, wensen en doelen nu eenmaal. Uit ervaring weet ik dat een groot deel van de scheidingsproblemen over geld gaat. Dat daar veel vragen over zijn. En dat de belangen van de kinderen altijd voorop staan. Plus dat het maken van afspraken moeilijk kan zijn door de emoties die meespelen. Jouw vragen kan ik beantwoorden en ook op het emotionele vlak help ik je verder. Op een manier die bij jouw/jullie unieke situatie past.

Ik sta voor mediation op het hoogste niveau, gecombineerd met uitstekende juridische, financiële én fiscale kennis.

Waarom? Omdat een groot deel van de scheiding zoals gezegd het financiële vraagstuk betreft. Regel je het niet goed en laat je je niet goed informeren dan sta je over een paar jaar wellicht toch nog voor de rechtbank. De rechtspraak spreekt daarover helaas al boekdelen. Vakmanschap op het financiële, juridische en fiscale vlak is bij een scheiding dus van groot belang. Echter: wordt in de begeleiding voorbij gegaan aan de emoties en de belangen dan zal er in de toekomst tussen de scheidende partners sprake blijven van onderlinge ruzies. Daar is dan niet veel voor nodig. Gewoon omdat de zaken niet goed zijn uitgesproken. Ik zorg ervoor dat al deze facetten worden meegenomen in jouw scheiding. Zodat je echt op alle fronten op de juiste wijze wordt begeleid.

Ik ben Eveline Minkes, geboren en getogen in de omgeving van Rotterdam én in het menselijke en financiële vak. Dat merk je aan mijn directe manier van doen, empatisch vermogen en passie voor mijn vak: mensen helpen om zelf tot oplossingen te komen vanuit échte belangstelling voor de mensen achter de problemen.

Ik heb er zelf best wel even mee geworsteld: wat is nu echt de juiste hulp voor mensen in een echtscheiding? Als financieel alles goed geregeld is dan is er toch rust? Dan kunnen ze toch verder? En financieel, juridisch en fiscaal de punten goed op de i zetten, is ook wat ik heel goed kan. Maar ik had zo af en toe het idee niet helemaal de vinger op de zere plek bij een scheiding te kunnen leggen. Mijn mediationopleiding zorgde ervoor dat alle puzzelstukjes van een scheiding voor mij op hun plek vielen.

Door mijn opleidingen tot Master Financial Planner, Register Belastingadviseur, Estateplanner en mediator beheers ik alle vlakken van de scheiding zelf. Ik behoud het overzicht en kan zelf heel goed meedenken met de scheidende partners zodat echt alle opties boven tafel komen en je tot weloverwogen oplossingen kan komen. Zonder op jouw/jullie stoel te gaan zitten en de beslissingen te nemen.

Daarnaast zorgt mijn lange werkervaring bij de (grotere) accountantskantoren ervoor dat ik een scherp oog heb voor de financiële, juridische en fiscale verhoudingen gericht op de mens achter de vraagstelling of het probleem. En bovendien een creatief denkvermogen. Met de doelstelling dat je na de scheiding nog met elkaar kan blijven communiceren. En dat je weet wat voor de kinderen van belang is, zodat jullie als ouders samen verder kunnen.

En sta je er alleen voor: ook dan heb ik een aanpak die net even wat anders is als bij anderen en ervoor zorgt dat je echt op alle onderdelen goed wordt begeleid.

En dat doe ik binnen mijn eigen echtscheidingspraktijk al sinds 2007 en daarvoor deed ik dat als belastingadviseur. Ik durf inmiddels wel te zeggen dat ik echt alle juiste know how bied bij een scheiding. Die erkenning krijg ik ook van de diverse advocaten- en accountantskantoren die mij inschakelen.

Naast Scheidingsplanner zijn, ben ik getrouwd en heb ik ervaring met het vraagstuk wel of niet te gaan scheiden. Ik ben veel in de natuur te vinden met mijn paard of onze honden.

Dick Minkes - Team Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-SoestDick Minkes 

Ik ben Dick Minkes. Ik kom oorspronkelijk uit Dordrecht en ben als belastingadviseur, financieel en estate planner een echte allrounder met een sterk analytisch denkvermogen. En dat merk je aan mijn praktische en creatieve oplossingen. Zonder hoogdravende taal een heldere oplossing geven. Waarbij de mens centraal staat.

Voor de Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest denk ik mee met de financiële vraagstukken, ben ik de sparringspartner voor Eveline en beoordeel ik in complexe (echt)scheidingen de door Eveline opgestelde stukken. Daar ligt dan ook mijn passie: het bewaken van de kwaliteit die bij de Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest en bij mijzelf zelf zo hoog in het vaandel staat.
De kwaliteit van mijn werk komt voort uit mijn werkervaring bij de grotere accountantskantoren als PriceWaterhouseCoopers, KPMG Meijburg en Deloitte. Naast de Scheidingsplanner heb ik mijn eigen accountants- en belastingadvieskantoor, gericht op advies aan ondernemers. Ik ben getrouwd met Eveline en mijn passie is onze honden waarmee ik heel graag lange wandelingen maak.

Ellis Zeeuw-van der Laan - Team Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-SoestEllis Zeeuw van der Laan – Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan

Ellis Zeeuw van der Laan heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na eerst een aantal jaren als zelfstandig juridisch adviseur bij een aantal brancheorganisaties te hebben gewerkt, is zij in 2008 naar de advocatuur overgestapt. Vanaf 2011 heeft zij haar eigen advocatenkantoor in Hilversum. De afgelopen jaren heeft Ellis zich onder meer verder gespecialiseerd in personen- en familierecht en daardoor veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van echtscheidingen, omgangsregelingen en alimentatiekwesties.

“In mijn aanpak staan de belangen van het kind centraal. Ik ben altijd op zoek naar een oplossing die ook op lange termijn werkbaar is. Tenslotte blijven de ouders altijd aan elkaar verbonden in hun rol van ouder. Door bij de klanten van de Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest betrokken te worden, zorgen we er samen voor dat ook op juridisch gebied alles tot in de puntjes geregeld is. Wat daarbij goed werkt is dat men één aanspreekpunt heeft en alle expertise onder één dak vindt. Dat geeft rust en duidelijkheid. Op deze wijze kan de echtscheiding goed en zorgvuldig geregeld worden en dat staat in het belang van de kinderen voorop. Bij zaken waarbij de belangen van één partij worden behartigd is het een ideale combinatie dat wij als Scheidingsplanner en advocaat samenwerken en het dossier gezamenlijk behandelen: zo worden de juridische, financiële en fiscale belangen van de klant optimaal in het oog gehouden. Een in de markt unieke vorm van samenwerking. ”

Waarom de Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest

Eveline Minkes | de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't Gooi

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 06 – 23 49 85 30  of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest

Scheiden in Hilversum, Bilthoven, Soest, Naarden, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Muiderberg, Baarn, Muiden, Weesp, Eemnes, Hilversumse Meent, Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Oud-Loosdrecht, Nieuw Loosdrecht, Hollandsche Rading en Nederhorst den Berg.

Volg ons op

Facebook
LinkedIn
Google+
YouTube

Meer weten?

Bel 035-692 16 69 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.