Uw scheiding goed geregeld - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

Uw scheiding succesvol regelen in Bilthoven

Succesvol scheiden in de regio Bilthoven en omstreken · Ruim 10 jaar ervaring · Hoge Klantwaardering (8,9) · Mediation · Apart scheiden · Financieel & Juridisch Advies · Ouderschapsplan · Vrijblijvend Gesprek


Bezoeklocatie Bilthoven
(alleen op afspraak)

De locatie van Scheidingsplanner Bilthoven is gelegen in de LeyensehofLeyenseweg 113 (Leyensehof Flex)

3721 BC Bilthoven

Telefoon: 035-692 16 69

E-mail:bilthoven@scheidingsplanner.nl

 


Sinds 2007 al ruim 350 scheidingen tot een succesvol einde gebracht

Als u gaat scheiden, dan wilt u uw scheiding vanzelfsprekend goed geregeld hebben. Ten eerste voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij een scheiding voorop. En verder niet alleen op juridisch gebied, maar vooral juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over de financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

U wilt er tevens zeker van zijn dat u met elkaar de juiste afspraken maakt, afspraken die in de praktijk ook echt werken. En die fiscaal gezien voor geen problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het belangrijk dat er in het proces ook aandacht aan de emoties wordt besteed. Dit alles vindt u bij de Scheidingsplanner Bilthoven onder één dak.


Waarom de Scheidingsplanner Bilthoven

De Scheidingsplanner Bilthoven helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Wij zijn er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij alle kennis en kunde zelf in huis.

Onze kernwaarden:

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Met financieel en fiscaal advies
  • Oog voor de emoties
  • Oplossings- en toekomstgericht
  • Informele wijze en heldere taal
  • Inclusief juridische afwikkeling
  • Aandacht en hoge snelheid van handelen
  • Zorgvuldigheid en oog voor details
  • Uitstekende kwaliteit voor een concurrerend tarief

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding of verbreking samenleving op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. De Scheidingsplanner Bilthoven biedt u één loket, één aanspreekpunt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor, wij wikkelen ook alles juridisch voor u af.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 035 – 692 16 69 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Routebeschrijving Bilthoven

De bezoeklocatie Bilthoven van de Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest is gevestigd in het bedrijvenpark Leyensehof te Bilthoven. De locatie ligt in de nabijheid van het centrum van Bilthoven en is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. Via de Soestdijkseweg bestaat een goede verbinding met de rijkswegen A27 en A28. Het NS-station “Bilthoven” ligt op loopafstand van de locatie. Aan de Leyenseweg zijn tevens bushaltes gesitueerd.

Lees verder