Vestiging Bilthoven

Bezoeklocatie Bilthoven
(alleen op afspraak)

De locatie van Scheidingsplanner Bilthoven is gelegen in de LeyensehofLeyenseweg 113 (Leyensehof Flex)

3721 BC Bilthoven

Telefoon: 035-692 16 69

E-mail: bilthoven@scheidingsplanner.nl


De bezoeklocatie Bilthoven van de Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest is gevestigd in het bedrijvenpark Leyensehof te Bilthoven. De locatie ligt in de nabijheid van het centrum van Bilthoven en is zowel met eigen als openbaar vervoer goed bereikbaar. Via de Soestdijkseweg bestaat een goede verbinding met de rijkswegen A27 en A28. Het NS-station “Bilthoven” ligt op loopafstand van de locatie. Aan de Leyenseweg zijn tevens bushaltes gesitueerd.

Met de auto

Vanaf de A27
U neemt afslag 31 Bilthoven/Maartensdijk. U volgt de N234 richting Bilthoven. Na circa 3,5 kilometer slaat u rechtsaf naar de Gezichtslaan en na 1,1 kilometer slaat u rechtsaf naar de Soestdijkseweg Noord. Na 730 meter meent u de 2de afslag op de rotonde naar de Soestdijkseweg Noord. Na 370 meter neemt u de 1ste afslag op de rotonde op het Emmaplein naar de Soestdijkseweg Zuid. Na 490 meter staat u rechtsaf naar de Leyenseweg en na ongeveer 500 meter slaat u linksaf het bedrijvenpark Leyensehof (blijf voor de spoorwegovergang).

Vanaf de A28
U neemt afslag 2 De Uithof/De Bilt. U volgt de N412 richting De Bilt. Ga op het grote verkeerspunt met verkeerslichten rechtdoor. Blijf de Soestdijkseweg Zuid volgen. Bij het 4de verkeerslicht slaat u linksaf de Leyenseweg op. Na ongeveer 500 meter slaat u linksaf het bedrijvenpark Leyensehof (blijf voor de spoorwegovergang).

Met openbaar vervoer

Voor de actuele verbindingen en vertrektijden adviseren wij uw reis per openbaar vervoer te plannen via www.9292.nl

Direct regelen!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel 035 -692 16 69 of vul hieronder uw gegevens in, wij nemen u direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest

Scheiden in Hilversum, Bilthoven, Soest, Naarden, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Muiderberg, Baarn, Muiden, Weesp, Eemnes, Hilversumse Meent, Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Oud-Loosdrecht, Nieuw Loosdrecht, Hollandsche Rading en Nederhorst den Berg.

Volg ons op

Facebook
LinkedIn
Google+
YouTube

Meer weten?

Bel 035-692 16 69 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.