Uw scheiding goed geregeld - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

Succesvol scheiden in de regio Huizen en omstreken · Ruim 10 jaar ervaring · Hoge Klantwaardering (8,9) · Mediation · Apart scheiden · Financieel & Juridisch Advies · Ouderschapsplan · Vrijblijvend Gesprek


Bezoeklocatie Huizen (alleen op afspraak)

Schaepmanlaan 9
1272 GJ Huizen
Telefoon: 035 – 692 16 69
E-mail: hilversum@scheidingsplanner.nl

Uw scheiding goed regelen in Huizen

Heeft u het besluit genomen om te gaan scheiden? Dan wilt u uw scheiding uiteraard goed geregeld hebben. Om te beginnen voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij de scheiding voorop. En bovendien niet alleen op juridisch gebied, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over uw nieuwe financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

 

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

Daarnaast wilt u er zeker van zijn dat u hierover met elkaar de juiste afspraken maakt. Afspraken waarvan u weet dat die in de praktijk ook echt gaan werken. En die fiscaal gezien voor geen problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het voor u belangrijk dat er ook aandacht aan de emoties besteed wordt. Dit alles vindt u bij de Scheidingsplanner Huizen onder één dak.

Waarom de Scheidingsplanner Huizen?

Eveline Minkes | de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiDe Scheidingsplanner Huizen is uw scheidingsspecialist voor de regio Huizen. Wij begeleiden sinds 2007 scheidende partners bij het regelen van hun scheiding. Bij ons komen alle onderwerpen die op een scheiding betrekking hebben aan bod. Onderwerpen zoals het ouderschapsplan, alimentatie, eigen woning, uw pensioen, ook bij een eigen onderneming. Daarbij hebben wij alle kennis zelf in huis. Wij gaan dus vele stappen verder dan een advocaat of mediator. En dat maakt nou net het verschil.

• Totaaloplossing voor elke scheiding
• Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past
• Mediation in combinatie met alle financiële, fiscale en juridische kennis
• Alle kennis zelf in huis, dus geen vertragende factoren én kostenbesparing
• Ook als u uw scheiding apart wilt regelen, wij behartigen dan alleen uw belangen

Lees meer over ‘Waarom de Scheidingsplanner’

Gratis kennismaken met de Scheidingsplanner Huizen

Wilt u weten wat wij als specialist in de regio Huizen voor u kunnen betekenen? En wilt u weten of onze aanpak bij u past? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 035 – 692 16 69 of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op. U kunt ook een e-mail sturen naar hilversum@scheidingsplanner.nl.