Uw scheiding goed geregeld - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Tarief Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest – Naarden – Huizen

Bij een scheiding bent u vaak onzeker over hoe uw toekomst eruit gaat zien. En onzeker over hoe u er financieel komt voor te staan. Voor ons is het belangrijk dat u vooraf‘ weet wat de kosten van uw scheiding zijn. Daar zijn wij dan ook zo transparant als mogelijk over. Omdat echter geen enkele scheiding hetzelfde is, zijn de kosten van een echtscheiding dan ook niet voor iedereen gelijk. Om die reden moeten wij voor een prijsopgave eerst een beter beeld van uw situatie krijgen.

Concurrerend tarief

De Scheidingsplanner werkt extra efficiënt omdat wij alles onder één dak bieden. U heeft bij ons dus één aanspreekpunt die u tijdens het gehele traject adviseert én begeleidt. Bij ons zijn de kosten van uw scheiding daarom behoorlijk lager dan als u er bijvoorbeeld voor kiest om ieder een eigen advocaat in te schakelen. Omdat wij alles in één hand kunnen houden en niks hoeven uit te besteden, scheelt dat in uren en overleg. De totale kosten van een scheiding via de Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest – Naarden – Huizen zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw eigen wensen, hoe ingewikkeld uw scheiding is en uw behoefte aan begeleiding. Tenslotte is iedereen immers uniek en heeft een ieder andere wensen en belangen.

Goedkoopste? Beste? Of allebei?

De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere scheidingsbemiddelaar hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening en daarvoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om de kosten vooraf inzichtelijk te krijgen, bespreken wij uw persoonlijke situatie uitgebreid in het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Wij nemen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om in alle rust uw situatie te bespreken en kunnen we aan de hand daarvan een stappenplan voor u maken. Zo kunt u bepalen of er een klik is en voldoende vertrouwen in onze begeleiding.

Na dit eerste gesprek hebben wij een goed beeld van uw totale situatie. Wij doen u dan een voorstel voor de tijdsbesteding. Op basis van deze offerte besluit u of u met ons in zee gaat. Zo weet u dus vooraf waar u aan toe bent. Ons tarief is concurrerend met die van een advocaat en andere bemiddelaars en in vele gevallen zelfs goedkoper.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 035 – 692 16 69 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Bekijk de top 4 vragen over scheiden

Kwaliteit verzekerd

Ben achteraf nog steeds heel blij, dat ik het op deze manier heb aangepakt, heb me in deze moeilijke tijd gesteund gevoeld, en ik zou gezien mijn ervaring dit aan iedereen aanraden. Heb er ook heel veel van geleerd, inderdaad ”de totaaloplossing voor elke scheiding”.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Bilthoven – Hilversum – Huizen – Naarden – Soest

Eveline Minkes | de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiWij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hierbij houden we natuurlijk altijd oog voor de emoties. Alle kennis en kunde hebben we hiervoor zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje van de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiWilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.