Ons tarief

Ons tarief

Goedkoopste? Beste? Of allebei?

Bij een scheiding bent u vaak onzeker over hoe uw toekomst eruit gaat zien. En onzeker over hoe u er financieel komt voor te staan. Voor ons is het belangrijk dat u vooraf‘ weet wat de kosten van uw scheiding zijn. Daar zijn wij dan ook zo transparant als mogelijk over. Omdat echter geen enkele scheiding hetzelfde is, zijn de kosten van een echtscheiding dan ook niet voor iedereen gelijk. Om die reden moeten wij voor een prijsopgave eerst een beter beeld van uw situatie krijgen.

Concurrerend tarief

De Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest werkt extra efficiënt omdat wij alles onder één dak bieden. U heeft bij ons dus één aanspreekpunt die u tijdens het gehele traject adviseert én begeleidt. Bij ons zijn de kosten van uw scheiding daarom behoorlijk lager dan als u er bijvoorbeeld voor kiest om ieder een eigen advocaat in te schakelen. Omdat wij alles in één hand kunnen houden en niks hoeven uit te besteden, scheelt dat in uren en overleg. De totale kosten van een scheiding via De Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest  zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie, uw eigen wensen, hoe ingewikkeld uw scheiding is en uw behoefte aan begeleiding. Tenslotte is iedereen immers uniek en heeft een ieder andere wensen en belangen.

 De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere scheidingsbemiddelaar hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening en daarvoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Om de kosten vooraf inzichtelijk te krijgen, bespreken wij uw persoonlijke situatie uitgebreid in het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Wij nemen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om in alle rust uw situatie te bespreken en kunnen we aan de hand daarvan een stappenplan voor u maken. Zo kunt u bepalen of er een klik is en voldoende vertrouwen in onze begeleiding.  Na dit eerste gesprek hebben wij een goed beeld van uw totale situatie. Wij doen u dan een voorstel voor de tijdsbesteding. Op basis van deze offerte besluit u of u met ons in zee gaat. Zo weet u dus vooraf waar u aan toe bent. Ons tarief is concurrerend met die van een advocaat en andere bemiddelaars en in vele gevallen zelfs goedkoper.

Waarom de Scheidingsplanner Hilversum – Bilthoven – Soest

Eveline Minkes | de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't Gooi

 

 

 

 

 

 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons gratis scheidingsboekje aan. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. 
Bestel hier uw gratis exemplaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Bel 035 – 692 16 69  of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

* Graag invullen

Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest

Scheiden in Hilversum, Bilthoven, Soest, Naarden, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Muiderberg, Baarn, Muiden, Weesp, Eemnes, Hilversumse Meent, Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Oud-Loosdrecht, Nieuw Loosdrecht, Hollandsche Rading en Nederhorst den Berg.

Volg ons op

Facebook
LinkedIn
Google+
YouTube

Meer weten?

Bel 035-692 16 69 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.