Onafhankelijke hypotheekscan bij scheiding

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Snel inzicht in uw woonmogelijkheden

Als u gaat scheiden, dan wilt u in deze emotionele tijd geen overhaaste beslissing over uw eigen woning nemen. Het is namelijk belangrijk dat eerst uw woonwensen goed onderzocht worden. Wil een van u misschien in de woning blijven wonen? Is dat dan financieel haalbaar? En wat zijn de woonwensen van de partner die de woning gaat verlaten? Huren of kopen en kan dat laatste gefinancierd worden? Ook niet onbelangrijk: wat zijn de fiscale gevolgen van uw keuzes? Met onze onafhankelijke hypotheekscan toetsen we de haalbaarheid en maken wij uw mogelijkheden inzichtelijk.

Waarom een hypotheekscan?

Een van onze belangrijkste levensbehoeften is een dak boven je hoofd. De huisvesting en het besteedbaar inkomen na de scheiding zijn dan ook vaak – tezamen met de kinderen – de grootste punten van zorg tijdens de scheiding. Als geen ander weten wij dat inzicht geven in de financiële toekomst voor veel opluchting kan zorgen. Wij brengen met onze hypotheekscan de mogelijkheden op woon- en hypotheekgebied voor u en/of uw partner in kaart.

Deskundige hypotheekscan

Met onze hypotheekscan kijken we naar de belangen van beide partners en naar andere opties om de woonwensen te realiseren. Onze hypotheekscan gaat dan ook stukken verder dan het invullen van een algemene rekentool. Er gaat bij ons een gedegen analyse van uw financiële gegevens aan vooraf. Door deze analyse geven wij u snel inzicht in of uw woonwensen realiseerbaar zijn. Bovendien kijken wij met onze financiële en fiscale deskundigheid verder dan andere scheidingsadviseurs. Door onze jarenlange ervaring zijn wij creatief in het vinden van andere oplossingen binnen de mogelijkheden van uw financiële situatie.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 035 – 692 16 69 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Ben achteraf nog steeds heel blij, dat ik het op deze manier heb aangepakt, heb me in deze moeilijke tijd gesteund gevoeld, en ik zou gezien mijn ervaring dit aan iedereen aanraden. Heb er ook heel veel van geleerd, inderdaad ”de totaaloplossing voor elke scheiding”.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Bilthoven – Hilversum – Huizen – Naarden – Soest

Eveline Minkes | de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiWij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hierbij houden we natuurlijk altijd oog voor de emoties. Alle kennis en kunde hebben we hiervoor zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje van de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiWilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.