Een vechtscheiding voorkomen - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Samenwerken in plaats van samen strijden

Geen (echt-)scheiding is hetzelfde, zeker gezien het verloop ervan. Zo is er de harmonieuze ‘overlegscheiding’, waarbij met respect en fatsoen voor elkaar samen naar passende oplossingen wordt gezocht. Daarnaast is er ook de vechtscheiding. Gelukkig is het aantal vechtscheidingen de afgelopen jaren flink afgenomen. Dit is mede te danken aan veel aandacht in de media over bijvoorbeeld het kunnen scheiden zonder strijdende advocaten.

Wij, als landelijke vereniging de Scheidingsplanner, doen er in onze praktijk alles aan om vechtscheidingen te voorkomen, zeker als er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat scheidende ouders samenwerken in de ontstane situatie in plaats van tegen elkaar te strijden. Als een kind de dupe dreigt te worden van de strijd tussen de ouders, dan steken we eerst al onze energie in het focussen op de belangen van henzelf en van de kinderen om uit een vechtscheiding te kunnen blijven.

Wat is een vechtscheiding?

In een vechtscheiding hebben partijen ernstige conflicten met elkaar en blijkt een goede communicatie niet goed mogelijk. Een vechtscheiding omvat vaak meer dan alleen negatieve gevoelens en emoties tegenover de ex-partner en de scheiding. Zeker als er kinderen in het spel zijn, kan dit bewust of onbewust doorwerking hebben in de uitvoering van de rol als ouders. Een vechtscheiding is dan ook niet in het belang van kinderen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een vechtscheiding?

Er bestaan verschillende varianten van vechtscheidingen.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 035 – 692 16 69 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Ben achteraf nog steeds heel blij, dat ik het op deze manier heb aangepakt, heb me in deze moeilijke tijd gesteund gevoeld, en ik zou gezien mijn ervaring dit aan iedereen aanraden. Heb er ook heel veel van geleerd, inderdaad ”de totaaloplossing voor elke scheiding”.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Bilthoven – Hilversum – Huizen – Naarden – Soest

Eveline Minkes | de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiWij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hierbij houden we natuurlijk altijd oog voor de emoties. Alle kennis en kunde hebben we hiervoor zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje van de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiWilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.