Uw scheiding goed geregeld - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

Uw scheiding succesvol regelen in Hilversum

Succesvol scheiden in de regio Hilversum en omstreken · Ruim 10 jaar ervaring · Hoge Klantwaardering (8,9) · Mediation · Apart scheiden · Financieel & Juridisch Advies · Ouderschapsplan · Vrijblijvend Gesprek


Bezoeklocatie Hilversum
(tevens postadres, alleen op afspraak)

De hoofdlocatie is gevestigd in de Seinstraat 22 te HilversumSeinstraat 22
Het Ondernemershuys 3de etage
1223 DA Hilversum
Telefoon: 035-692 16 69
E-mail: hilversum@scheidingsplanner.nl

 


Sinds 2007 al ruim 350 scheidingen tot een succesvol einde gebracht

Als u gaat scheiden, dan wilt u uw scheiding vanzelfsprekend goed geregeld hebben. Ten eerste voor uw eventuele kinderen, hun belangen staan bij een scheiding voorop. En verder niet alleen op juridisch gebied, maar vooral juist ook op financieel én fiscaal gebied. Want onduidelijkheid over de financiële toekomst, zorgt voor veel onzekerheid en onrust.

Financieel overzicht + emotioneel inzicht = uitzicht op een nieuwe toekomst”

U wilt er tevens zeker van zijn dat u met elkaar de juiste afspraken maakt, afspraken die in de praktijk ook echt werken. En die fiscaal gezien voor geen problemen gaan zorgen en zo optimaal mogelijk ingestoken zijn. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, is het belangrijk dat er in het proces ook aandacht aan de emoties wordt besteed. Dit alles vindt u bij de Scheidingsplanner Hilversum onder één dak.


Waarom de Scheidingsplanner Hilversum

De Scheidingsplanner Hilversum helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Wij zijn er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij alle kennis en kunde zelf in huis.

Onze kernwaarden:

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Met financieel en fiscaal advies
  • Oog voor de emoties
  • Oplossings- en toekomstgericht
  • Informele wijze en heldere taal
  • Inclusief juridische afwikkeling
  • Aandacht en hoge snelheid van handelen
  • Zorgvuldigheid en oog voor details
  • Uitstekende kwaliteit voor een concurrerend tarief

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding of verbreking samenleving op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. De Scheidingsplanner Hilversum biedt u één loket, één aanspreekpunt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor, wij wikkelen ook alles juridisch voor u af.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 035 – 692 16 69 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Routebeschrijving locatie Hilversum

De hoofdlocatie Hilversum van de Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest is gevestigd  in het Ondernemershuys, op de 3de etage van het Oriongebouw. De locatie ligt aan de  buitenrand van Hilversum en is goed bereikbaar met  eigen vervoer. In de buurt is veel (gratis) parkeergelegenheid aanwezig. Via de N525 is er een goede verbinding met de rijksweg A1 en via het Oostereind, de Oosterengweg en de Kamerlingh Onnesweg met de rijksweg A27. Vanaf de diverse stations in Hilversum is er een regelmatige busverbinding met bushalte Winkelcentrum Seinhorst. Vanaf deze bushalte is het nog ongeveer 3 minuten lopen naar onze locatie.

Lees verder