Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Goede voornemens voor uw relatie

Het is weer december, de maand waarin we vaak terugkijken op het afgelopen jaar. Hoe we hebben dit jaar samen beleefd en hoe staat onze relatie ervoor? Misschien komt u tot de conclusie dat uw relatie wel een boost kan gebruiken. Ga daar dan meteen mee aan de slag. December is tenslotte ook de maand van goede voornemens, wie heeft ze niet? Want een nieuw jaar voelt bijna altijd als een nieuw begin. Afvallen, gezonder eten, meer sporten, geld sparen en meer reizen vormen meestal wel de top 5 aan goede voornemens. Wat ons betreft staat het hebben van een gelukkige relatie met elkaar op nummer 1. We delen daarom graag een aantal relatietips met u om het nieuwe jaar mee te starten.

1. Werken aan uw relatie

Een goede relatie is vooral werken, werken aan de interactie en aan de verstandhouding met elkaar. Dat betekent snappen hoe de ander in elkaar steekt en onduidelijkheden uit de weg ruimen. Maar ook begrip hebben voor elkaar, verantwoordelijkheid nemen en lief zijn voor elkaar. Besef ook dat in de loop der tijd iedereen verandert. Zowel u als uw partner. Ga met deze veranderingen mee, stel u flexibel op en accepteer dat uw partner verandert.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 035 – 692 16 69 of vul uw gegevens is en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Ben achteraf nog steeds heel blij, dat ik het op deze manier heb aangepakt, heb me in deze moeilijke tijd gesteund gevoeld, en ik zou gezien mijn ervaring dit aan iedereen aanraden. Heb er ook heel veel van geleerd, inderdaad ”de totaaloplossing voor elke scheiding”.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Bilthoven – Hilversum – Huizen – Naarden – Soest

Eveline Minkes | de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiWij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hierbij houden we natuurlijk altijd oog voor de emoties. Alle kennis en kunde hebben we hiervoor zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis scheidingsboekje van de Scheidingsplanner Hilversum | Bilthoven | Soest | 't GooiWilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.